Rüyada ayrıldığın eşi görmek

Rüyada ayrıldığın eşi görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığın eşi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın çevrenizle ilişkilerinizi sorgulayabilir, verdiğiniz ölçüde karşılık görüp görmediğiniz sorusuna cevap arayabilirsiniz.

Rüyada ayrıldığı eşiyle öpüşmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşini görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Rüyada eşten ayrılmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığı eşi görmek ancak yılmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın eşinle barıştığını görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığın eşiyle barışmak hayat boyu desteği olacağına, ters giden durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşiyle barıştığını görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına delalettir.

Rüyada ayrıldığı eşini öpmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments