Rüyada ayakkabıyı silmek

Rüyada ayakkabıyı silmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ayakkabıyı silmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada ayakkabının tozunu silmek sağlık sorunları yaşanacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı silmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı çamurunu silmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabılarını silmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, yenileneceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabının altını silmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayakkabısını silmek mutluluğunun artacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabını silmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı sildiğini görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments