Rüyada şehid görmek

Rüyada şehid görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Rüyada şehid gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Rüyada şehid mezarı görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada ölmüş şehitler görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada şehid cenazesi görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şehide fatiha okumak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına işaret eder.

Rüyada şehidin konuştuğunu görmek ailesi ile mutlu olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine yorulur.

Rüyada bedir şehitlerini görmek kısmetinin artacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şehitler görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada şehidi gömmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments