Rüyada küçük küçük yılan görmek

Rüyada küçük küçük yılan görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada küçük küçük yılan gördüyseniz:

  • Hukukla, sağlıkla veya finansla ilgili konularda düşünecek çok şeyiniz var.

Rüyada siyah küçük yılan görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil küçük yılan görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada küçük yılan görmek rahata kavuşacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince küçük yılan görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından saygı göreceğine delalettir.

Rüyada küçük sarı yılanlar görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada küçük zehirli yılan görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işaret eder.

Rüyada küçük yılan ısırdığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments