Rüyada kendi çeyizini görmek

Rüyada kendi çeyizini görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, borçlarından kurtulacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yeni duygular tadacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kendi çeyizini gördüyseniz:

  • Farklı bir pozisyon dikkatinizi çekebilir.

Rüyada kızının çeyizini görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyizini göstermek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada çeyizlerini görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, bundan da son derece mutlu olacağına delalettir.

Rüyada çeyiz dükkanı görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz döşemek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, dünya mallarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada çeyiz çalındığını görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada kızının çeyizini hazırlamak kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çeyiz yorganı görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments