Rüyada kedilerin konuştuğunu görmek

Rüyada kedilerin konuştuğunu görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada kedilerin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Rüyada konuşan kara kedi görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada konuşan yavru kedi görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına yorulur.

Rüyada kediyle konuştuğunu görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet eder.

Rüyada kedinin konuştuğunu görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine tabir olunur.

Rüyada konuşan kedi yavrusu görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi konuştuğunu görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz konuşan kedi görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada kedi konuşması görmek işini büyüteceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nebi nebiyev

Selam rüyamda evde bahçede büyük bir kedi gördum onu okşuyordum birden kedi konuşmaya başladı benle konuşuyodu ama ne soylediyni bilmiyorum uyaninca unutdum