Rüyada hamam böceği görmek

Rüyada hamam böceği görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, sağlık sorunlarının artacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamam böceği gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada başkasının evinde hamam böceği görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, gözyaşının dineceğine işaret eder.

Rüyada hamam böceği sürüsü görmek itibar göreceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalettir.

Rüyada hamam böceği yutmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işaret eder.

Rüyada hamam böceğinin uçtuğunu görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına rivayet eder.

Rüyada hamam böceği ısırdığını görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada hamam böceği kusmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, onurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı hamam böceği görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamam böceği öldürmeye çalışmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tuğçe

Hayırlı günler.Rüyamda evdeki kılıç çiçeğimin solduğunu görüyorum.Toprağına bi bakıyorum büyük büyük hamam böcekleri var korkuyorum hemen balkona atıyorum çiçeği.Ama küçük yavruları dağılıyor ortalığa onlara ilaç sıkmaya çalışıyorum.Ne anlama gelir acaba?

Tuğçe

İnşallah.çok teşekkür ederim